torstai 3. kesäkuuta 2010

Ratatalkoot ma 7.6

Eli tulevana maanantaina olisi tarkoitus pitää ratatalkoot alkaen klo 13.00 ja jatkuen aina iltaan saakka. Eli toivomme kaikkia radalla ajamisesta kiinnostuneita henkilöitä tulemaan paikalle maanantaina. Ottakaa omat lapiot/haravat mukaan, mikäli löytyy! Seuran puolesta paikalla pari täryä ja muutamat lapiot/haravat... Joten ei muuta kuin sana kiertämään, että saadaan mahdollisimman suuri osanotto!

Mikäli viikonloppuna on täysin kuivaa, ni sit talkoita joudutaan siirtämään, koska maan pitää olla kosteaa, että se saadaan tiivistymään oikeaan kuosiin. Ilmoitamme sunnuntaina näillä sivuilla, mikäli tulee muutoksia.

Samoin tänään kävimme tekemässä kaivurilla dirt-linjalle maakasat valmiiksi. Nyt ne vaatii vain kovaa lapiointia! Ei muuta kuin hyviä viikonloppuja ja onnea kaikille koulunsa päättäneille!

5 kommenttia:

  1. Joko on rata siinä kunnossa että kannattaa kauempaakin lähteä testaamaan?

    VastaaPoista
  2. Eilen tuli ajettua muutama tunti radalla. Rata on kovettunut täryillä ajetuista kohdista hyvin, tosin joitain pehmeitä kohtiakin löytyy (bermit). Hyvä merkki kai on se, että nykyään radalla joutuu jarruttamaankin. Lähtöportti olisi mukava saada, tosin epäilyttää jättää sellaista paikoilleen radalle ilkivallan takia.
    En itse ehkä ajaisi useampia satoja kilometrejä autolla tämän takia, mutta kaipa se tunnin ajomatkan arvoinen kokemus on.

    Vesisadetta kuunnellessa tiedustelisin seuraavaa talkoopäivää liittyen em. lähtöportteihin?

    VastaaPoista
  3. Jarruttamaan? Sitten on kyydit kohdallaan. Bermit koviksi ja puomi paikallaan niin tullaan ajamaan pienet esikapinat kesän aikana!

    VastaaPoista
  4. Rata ei vielä ole ihan siinä kunnossa, että kauempaa kannattaisi tulla paikalle... Vielä ongelmia radan pehmeyden kanssa. Radalla tilattu kivituhkaa, jolla on tarkoitus päällystää bermit. Jolloin niistä saadaan todella kovat. Samoin "pientä" maanvaihtoa pitää toteuttaa joissain hyppyreissä.

    Lähtöportti asia on työnalla.... Odotamme kaupungin päätöstä, minkälaisen rakennelman saamme tehdä puomille. Meille paras ratkaisui oli iso merikontti, jonka päälle sijoittaisimme lähtöpuomin. Kontti toimisi varastotilana, lapioille haravoille, vesiletkuille jne....

    Näihin asioihin sekä seuraaviin talkoisiin palaamme mahdollisimman pian!

    VastaaPoista
  5. Rata tarkastettu sunnuntaina 27.6 sateen jälkeen. Nyt vain reippaita toimia pinnan osalta ja varmaan hyppyjen muotoja/pituuksia kannattaa hioa. Sitten kutsutte kaikki racing-kuskit viikkoesikisailuun heinäkuun aikana niin ehtii vielä tekemään muutoksia tarvittaessa ennen Cup-kisoja.

    Vauhti ei sieltä mäeltä käsin tule loppumaan, hyppyjen mitat ja kurvien vallit pikemminkin.

    VastaaPoista