tiistai 1. kesäkuuta 2010

Uusimpia kuulumisia

Kuten varmaan monet jo huomasivat, niin eilen sekä tänään radalla oli kaivinkone hommissa. Korjailtiin talven aiheuttamia "tuhoja", vedettiin salaojia, tehtiin vähän uusia hyppyreitä jne. Nyt rata alkaa olla siinä kuosissa, että se kaipaa vain taryä, ahkeria lapio/harava-miehiä. Vielä jäi kaivinkone paikalle, että jos kuskilla on aikaa, niin tällä viikolla käydään tekemässä dirt-linjat kuntoon, ni sit alkaa olla hommat läjässä! Suuri kiitos tätäkin kautta T & O Hämäläinen Oy:lle maansiirto töistä!

















Talkoita radalla järjestetään ensi-viikon aikana. Tulevana viikonloppuna on kaikilla kuitenkin aika paljon erilaisia juhlia tiedossa, joten silloin ei pysty talkoita pitämän. Laittakaa vaikka tuonne kommentti-osioon viestiä, mikä ilta/päivä ensi-viikolla olisi hyvä talkoo päivä. Seuraavana viikonloppuna 12-13.6 talkoot varmasti on, mutta olisi hyvä saada jotain aikaan jo alkuviikosta.

3 kommenttia:

  1. Mahtavata! Tänään kävin pyörähtämässä ja hienolta näyttää. Saakos radalla yrittää ajaa jo ennen talkoita!? Talkoopäiväksi ehdottaisin heti 7.6 maanantai iltaa eli vaikka klo 16.00 eteenpäin ghettotynnyrit eli pallogrillit tulille ja makkaranrasvat suupielissä silottelemaan ja tamppaamaan rataa kisakuntoon. Itse voin hommata muutaman moottoriluudan (eli raivaussahan päähän asennetaan tämä http://www.husqvarna.com/c/i/prd/h/lakaisulaite-h210-0039-119b3f62.jpg) joilla haravointi nopeutuu. Tärylevyt ovat varmaan taas tulossa?!?

    VastaaPoista
  2. Kyllähän radalla saa ajaa ennen talkoita, mut on nyt kyllä todella pehmeää... Joten ajakaa varovasti!

    Maanantai vois kyllä olla hyvä talkoo päivä. Taitaa viikonloppuna sataa, ni ois maa sopivan kosteaa tamppaukseen. Vielä en tiedä tuosta "moottoriluudan" tarpeellisuudesta... Veikkaan, et hyvä peli, mut rata pitää olla kova ennen tuon käyttöä. Tämä siis ihan mutua....

    Talkoot vois mun puolesta alkaa jo vähän aikasemminkin... Itse pääsen paikalle jo puolen päivän jälkeen ja ne vois jatkua iltaan saakka! Mut laittakaa kommenttia jos pääsette paikalle... Ja infoa löytyykö lapiota/haravaa....

    VastaaPoista
  3. koska rataa voi alkaa tänä vuonna käyttää?

    VastaaPoista